dimarts, 13 de gener del 2009

Power Point

L'altre dia vam treballar a classe el Power Point. El power point és un programa el qual fa servir la majoria de gent que vol explicar o exposar alguna cosa davant d'un col·lectiu de gent. Es pot fer servir en conferencies, una explicació a classe, etc.

En primer lloc vam veure un power point que parlava sobre un tema que pot donar molt a pensar com és "la relació entre el esport i la religió".

Vam estar parlant dels avantatges i inconvenients que té un power point a classe.
Les avantatges podrien ser les següents:
  1. Presentació de forma esquemàtica.
  2. Facilitat per a pendre apunts.
  3. Podem posar imatges, textos, animacions, sons, etc.

Alguns inconvenients podrien ser:

  1. Si s'afegeix molt de text, pot dificultar la lectura de l'alumnat.
  2. Com més contingut posem, possiblement serà més dificil d'assimilar per part de qui ho llegeix.

Després vam veure dos classes de power point. Primer vam veure el classis, el qual és el que sempre veiem, i el més utilitzat de tots. Té els seus avantatges, però si hem de destacar algun dels inconvenient, sería el fet de que pot arribar a ser poc motivador i aborrit.

Després hi ha el power point modern, que pot arribar a ser més motivador i divertit, ja que incorpora imategs, sons, música, animacions, etc.

Conclusió:

En conclusió, el power point és una gran eina per a exposar temes de qualsevol àmbit de forma divertida. Aquest programa el farem servir moltes vegades en aquesta carrera, i segurament amb els nostres futurs alumnes, per lo tant, és important saber totes les possiblitats que ofereix aquest programa. Hem de saber com va, i hem de saber com fer-lo servir a l'escola.