dimecres, 14 de gener del 2009

NOTICIA: ELS PROFESSORS DE LA RIOJA CONTRA TUENTI

Aquesta noticia està extreta del diari EL PAIS, del dia 14/1/2009.
NOTICIA

Tuenti és una pàgina web semblant al facebook, però menys conegut. és una pàgina on es dona la la possibilitat de pujar fotos, videos, comentar o fer alguna entrada a gent que viu lluny i no la pots veure, etc.

S'ha donat el cas que el Sindicat de Professorts de la Rioja considera que s'ha violat la intimitat d'alguns professors a traves de la xarxa.

Alguns professors han denunciat la tergiversació de fotografies, violació de la intimitat, suplantació de persones, calumnies, atacs contra la seva persona,etc.

De moment aquest tipus d'actes estàn sent investigats per a professionals, ja que són actes no autoritzats en aquest tipus de pàgines.

Es vol fer una crida als pares perque vigilin els actes del seus fills, així com també els foros, xarxes, chats i altres canals en el que es fiquen.

Personalment trobo odiosos aquest tipus d'actes. Jo mateix soc membre de Tuenti, ja que la majoria d'amics del meu poble (Aguilas- Murcia) son membres d'aquesta pàgina. Tinc la possiblitat de pujar fotos que s'han fet aquest estiu, i així els meus amics les poden guardar al seu ordinador, sense que hagi de passar aquestes fotos a cadascun d'ells.
És una bona forma d'estar comunicats i estar al dia del que fan els meus amics. Però desaprovo totalment aquests actes, ja que Tuenti ha de ser una pàgina que s'ha de fer servir de forma disciplinada, i que no hagi d'afectar a la dignitat i imatge d'altres persones.

Des d'aqui reivindico que es prenguin mesures legals contra els responsables d'aquest actes.