Simplement volia desitjar a tothom molt bona sort de cara als examens. Crec que si fem les coses ben fetes i tal com s'han de fer, aquesta carrera ens la podem treure bastant bé. Això si, hem de treballar i currar-s'ho.
BONA SORT A TOTHOM!!!!

NOVES TECNOLOGIES APLICADES A L'EDUCACIÓ
El Cmap Tools dona la oportunitat de crear gràfics conceptuals i esquemes amb molta facilitat. També dona la oportunitat de publicar el que fem mitjançant servidors especialitzats.
És un programa gratuït per als centres educatius sense ànim de lucre. Alguna de les seves característiques són:
És una bona eina per als estudiants, i pot ajudar molt a simplificar apunts que poden arribar a ser molt complexos degut al seu contingut. Ja he fet algun mapa conceptual a partir d'alguns apunts meus, i és bastant eficaç i sencill fer servir aquest programa.
Alguns inconvenients podrien ser:
Després vam veure dos classes de power point. Primer vam veure el classis, el qual és el que sempre veiem, i el més utilitzat de tots. Té els seus avantatges, però si hem de destacar algun dels inconvenient, sería el fet de que pot arribar a ser poc motivador i aborrit.
Després hi ha el power point modern, que pot arribar a ser més motivador i divertit, ja que incorpora imategs, sons, música, animacions, etc.
Conclusió:
En conclusió, el power point és una gran eina per a exposar temes de qualsevol àmbit de forma divertida. Aquest programa el farem servir moltes vegades en aquesta carrera, i segurament amb els nostres futurs alumnes, per lo tant, és important saber totes les possiblitats que ofereix aquest programa. Hem de saber com va, i hem de saber com fer-lo servir a l'escola.
A continuació hi ha l'enllàç d'un video d'exemple. El video tracta sobre "La Xarxa Lacenet", una iniciativa pensada per a nens de Cicle Inicial de Primària per a iniciar-se en el món de les endevinalles i les històries
L'Anna Pérez és una professora del Col·legi CEIP Drassanes, la qual va vindre a la nostra universitat per donar-nos una conferencia sobre la importància que té avui dia el blog.
Al principi va parlar d'innovacions relacionades amb els blogs, com poden ser els posts, blocaire, cotosfera, etc. També va parlar de la possibilitat que té la gent de crear i compartir informació (o continguts) mitjançant el web 2.0. Anteriorment només hi havia la possibilitat de rebre informació, però no de crear-ne. Algunes de les eines que va esmentar i que es poden fer servir mitjançant el web 2.0 son el youtube, el messenger, etc. Són eines que avui dia són molt utilitzades per la majoria d'usuaris d'internet del món. Amb els blogs podem treballar en la xarxa i i ens dona la possiblitat de posar comentaris, comentar altres blogs, penjar vídeos, etc.
L'anna va posar el blog de la seva escola com a exemple, i ens va explicar que fan els seus alumnes amb aquesta eina, com també fan altres nens d'altres escoles amb el blog. Realment és una eina que ofereix un munt de possibilitats a tothom.
Va fer una pregunta molt interessant. La conferenciant va qüestionar si les escoles són capaces d'evolucionar paral·lelament amb les noves tecnologies, o si es quedaran estancades tal com estan. Personalment penso que la iniciativa dels blogs és molt interessant, i pot obrir moltes portes i es pot pujar un esglaó en aquesta evolució.
Les frases més significatives, i que més m'han cridat l'atenció són: